De nationale sportkoepel NOC-NSF heeft het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) in het leven geroepen. Het is een faciliteit die talentvolle sporters in staat stelt sport en studeren optimaal te combineren op weg naar medailles op EK`s, WK`s en Olympische Spelen. Het CTO Amsterdam (www.topsportamsterdam.nl) is één van de vier CTO`s in Nederland en wordt  georganiseerd door Topsport Amsterdam.

Trainingsaccommodaties, onderwijsfaciliteiten, huisvesting en (para)medische begeleiding worden allemaal dicht bij elkaar gerealiseerd. De hele paramedische zorg voor het CTO Amsterdam wordt uitgevoerd door ManualFysion, in nauwe samenwerking met de sportartsen, trainers en coaches van de sporters.

Onze zorg bestaat uit het vroegtijdig signaleren van problemen die later tot klachten en vertraging in de ontwikkeling van het talent kunnen leiden.

Als er echt sprake is van een blessure dan neemt ManualFysion de behandeling en revalidatie op zich. Zo begeleidt ManualFysion al jaren ruim honderd sporters wat de expertise en ervaring alleen maar doet toenemen.