Over ons

“Wij, met elkaar, voor u.”

ManualFysion is een innovatieve praktijk voor orthopedische manuele therapie en (sport)fysiotherapie in Amsterdam. Het team bestaat uit therapeuten met verschillende expertises en kennis. Door een nauwe onderlinge samenwerking willen wij u een optimale behandeling bieden. Kennis, passie en enthousiasme staat hierbij voorop. Onze locaties bieden een moderne en innovatieve omgeving voor een optimale revalidatie. Zo biedt ManualFysion een passende behandeling voor iedereen met bewegingsklachten.

Innovatie & Expertise

ManualFysion heeft expertise in verschillende innovatieve faciliteiten voor optimale training en revalidatie.  Zoals bijvoorbeeld de AlterG, PhysioPlux en ResQ. Daarnaast heeft ManualFysion nauwe samenwerking met onderzoek- en behandelcentra, waarmee de behandeling eventueel kan worden gecompleteerd. 

Topsport

Manualfysion heeft een nauwe samenwerking met het Centrum Topsport en Onderwijs (CTO). De paramedische begeleiding van topsporttalenten verbonden aan het CTO in Amsterdam wordt uitgevoerd door ManualFysion. Lees hier meer over deze samenwerking. 

Wetenschap

ManualFysion draagt bij aan de wetenschap. In verschillende wetenschappelijke onderzoeken is ManualFysion actief betrokken. Bij partners vindt u meer over onze samenwerkingsverbanden. Lees hier meer over deze samenwerking.

 

plus-blauw-120
ManualFysion is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk!
Lees hier meer over de Pluspraktijk