Fysiotherapeut, Msc Musculoskeletale Revalidatie Manueel Therapeut 

In 2012 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein. Doordat ik diverse stages had gelopen bij ManualFysion kon ik na het behalen van mijn diploma gelijk aan het werk in deze vooruitstrevende praktijk. 

Tijdens mijn werk was ik opzoek naar meer diepgang en behandelmogelijkheden. Daarom ben ik in 2013 begonnen aan de opleiding Musculoskeletale Revalidatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in manuele therapie, met daarnaast ook veel aandacht voor sport- en kaakfysiotherapie. In 2016 heb ik deze opleiding afgerond. Tevens heb ik een cursus dry-needling gevolgd. 

De afgelopen jaren heb ik bij ManualFysion ervaring op gedaan in het behandelen van verschillende patiƫnten. Zowel aan huis als in de praktijk. Daarnnaast heb ik verschillende (jeugd) teams van het nationale vrouwen basketbal team ondersteund tijdens internationale toernooien. Tenslotte begeleid ik het CTO Amsterdam basketbal team tijdens hun seizoen.

BIG: 19915843504