Fysiotherapeut

In december 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Mijn opleiding heb ik doorlopen in een speciale topsportklas omdat ik naast mijn studie op het hoogste niveau voetbal.

Ik heb 7 seizoenen lang mogen spelen voor FC Twente in de Eredivisie voor vrouwen en daarnaast met het Nederlands vrouwenelftal het EK in 2009 en 2013 meegemaakt. Vorig jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik gaan spelen voor AFC Ajax. Daarbij was ik opzoek naar een mooie combinatie van topsport en mijn werk als fysiotherapeut en ben ik terecht gekomen bij ManualFysion. Deze praktijk sluit precies aan bij mijn passie voor (top)sport en fysiotherapie.

Door mijn eigen ervaringen op het gebied van sport, coaching, training en revalidatie, kan ik iets extra’s bieden aan de patiënt. 
Daarnaast heb ik door het volgen van een cursus maar vooral mijn eigen ervaring veel kennis op het gebied van voeding en kan ik u advies geven op het gebied van training met een bepaald doel. Tijdens het EK voetbal in Frankrijk (2016)ben ik samen met Anouk Hogendijk gevraagd als voetbal analist bij de wedstrijden op 18 juni in het programma "Studio France". Deze zomer heb ik ook mijn contract bij AFC Ajax verlengd.

BIG: 69919632204