Orthopedisch manueeltherapeut, sportfysiotherapeut en bewegingswetenschapper

Ik ben in 1995 afgestudeerd als bewegingswetenschapper aan de VU in Amsterdam . In 1998 rondde ik de verkorte opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht af om me daarna te specialiseren in de sportfysiotherapie en manuele therapie. 

Tot 2008 werkte ik als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper op het Sport Medisch Centrum Papendal in Arnhem. Daarna kwam ik naar Amsterdam voor een nieuwe uitdaging bij ManualFysion. Per 1 januari 2010 trad ik toe tot de maatschap en werd ik partner van Michael Davidson en Marco van Leeuwen.

Ik heb inmiddels veel ervaring in het begeleiden van topsporters. Jarenlang was ik de fysiotherapeute van de Nederlandse Volleybalbond waarbij ik zowel het indoorteam als het beachteam begeleidde. Daarvoor werkte ik voor de Koninklijke Nederlandse Tennisbond en diverse andere individuele topsporters.

Met de beachvolleyballers ging ik naar de Olympische spelen van Beijing in 2008 en Londen in 2012. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor diverse sportteams van het CTO en begeleid ik het Nederlands Basketbalteam dames. Sinds 2017 ben ik ook verbonden aan het Nederlands Oranje Heren hockeyteam.
Mijn specialisatie is de orthopedische revalidatie van (complexe) (sport)letsels.

BIG: 89048813104