Fysiotherapeut

 Ik ben in Juli 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Katholieke Universiteit Leuven (BelgiĆ«), waar ik een master in de musculoskeletale revalidatie heb gedaan. Dit betreft voornamelijk de revalidatie van orthopedische (sport) letsels. Mijn masterthesis heb ik geschreven over sportintelligentie. Hierbij heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van een test die bijdraagt tot de inclusiecriteria voor atleten met een mentale beprking in de Paralympische spelen. 

Ik kom uit Belgiƫ en kon bij ManualFysion aan de slag nadat ik er mijn stage heb gelopen.
De kans die ik krijg bij ManualFysion zal ik optimaal gebruiken om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen als ook om te groeien als fysiotherapeut.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek, sport en reizen. Vroeger heb ik nog in een rockbandje gespeeld als drumster, nu speel ik alleen nog gitaar.

Ik sport zelf heel graag, zo speel ik sinds kort voetbal bij ASV Wartburgia, verder ga ik graag hardlopen, en in de winter sla ik de wintersport liever niet over.

De combinatie van mijn interesse voor de sport en voor het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam brengt me tot waar ik nu ben. En dit zal me steeds stimuleren tot een toegewijde fysiotherapeut.

BIG: 89920109604