“Wij, met elkaar, voor u.”


ManualFysion is een innovatieve praktijk voor orthopedische manuele therapie en (sport)fysiotherapie in Amsterdam. Ons motto is: "Wij, met elkaar voor u." Ons team bestaat uit therapeuten met breed scala aan expertise. Door een nauwe onderlinge samenwerking willen wij u een optimale behandeling bieden. Waarbij kennis, passie en enthousiasme voorop staan. De locaties bieden een moderne en innovatieve omgeving voor optimale revalidatie. Zo biedt ManualFysion een passende behandeling voor iedereen met bewegingsklachten.

Innovatie & Expertise

ManualFysion heeft expertise in verschillende innovatieve faciliteiten voor optimale training en revalidatie. Zoals bijvoorbeeld de AlterG, PhysioPlux en ResQ. Daarnaast heeft ManualFysion nauwe samenwerking met onderzoek- en behandelcentra, waarmee de behandeling eventueel kan worden gecompleteerd.

Topsport

Manualfysion heeft een nauwe samenwerking met het Centrum Topsport en Onderwijs (CTO). De paramedische begeleiding van topsporttalenten verbonden aan het CTO in Amsterdam wordt uitgevoerd door ManualFysion.

Wetenschap 

ManualFysion draagt bij aan de wetenschap. In verschillende wetenschappelijke onderzoeken is ManualFysion actief betrokken. Lees hier meer.