Eerste afspraak maken
Vul ons online inschrijfformulier in of bel naar 020 676 2775. 

Vervolgafspraak maken
Als u reeks bij ons in behandeling bent, en u wilt een nieuwe afspraak maken, dan kan dit telefonisch (020 676 2775) of per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Afspraak verzetten
Tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kunt u de afspraak kosteloos verzetten. Als u de afspraak binnen 24 uur van de oorspronkelijke afspraak wilt verplaatsen worden de kosten van de behandeling bij u in rekening gebracht.

Afspraak annuleren
Tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kunt u de afspraak kosteloos annuleren. Als u de afspraak binnen 24 uur van de oorspronkelijke afspraak annuleert worden de kosten van de behandeling bij u in rekening gebracht.

 

Informatie over uw behandeling

Intake
De eerste afspraak bestaat uit een intake. Hierin worden de klachten en problemen in kaart gebracht. Aan de hand van de intake zal de fysiotherapeut een behandelplan opstellen en dit aan u voorleggen. Hierna start de behandeling.

Behandel traject
Na het intakegesprek stelt de fysiotherapeut een behandelplan op. Hiervan wordt de behandeling gestart. Gedurende de behandeling worden de doelstelling constant geëvalueerd. De duur van het behandeltraject verschilt per persoon en aandoening.

Spierfunctiemeting (krachttest):

ManualFysion beschikt over apparatuur om verschillende spierfunctiemetingen te doen. Onder andere de HumacNorm. Uw behandeld fysiotherapeut zal in de behandeling soms gebruik maken van zo’n test.

Komt u op verwijzing van een sportarts voor een spierfunctiemeting? U kunt dan contact met ons opnemen om een moment voor deze test in te plannen. Het doen van een krachttest neemt gemiddeld tussen de 45 min tot een 1 uur in beslag. Het is handig om sportkleding mee te nemen.